تموم دلخوشیهامو تو با رفتن گرفتی...

۲۴ مطلب در خرداد ۱۳۹۵ ثبت شده است

7.ذکر هنگام خواب

رسول اڪرم ص ؛

هر ڪس هنگام خواب

《سوره ڪافرون》

را بخواند هزار ملڪ گواهے

دهند ڪہ او مستحق

بہشت است.


خواص الایات ص 126


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

6.ذکر هنگام افطار

امام سجاد ع؛

هرڪس

《سوره قدر 》را قبل از افطار وقبل

ازخوردن سحرے

بخواند ،

هنگام روزثواب ڪسے رادارد

ڪہ در راه خدا

درخون غوطہ ور

باشد.


وسائل ج 10 ص 149


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

5.آشتی

جہت آشتے ڪردن

این آیہ را ۳ بار بخواند و بروے آن ڪس

بدمد، حتما آشتے ڪند

و عذر خواهد


هو القاهر فوق عباده... (تا) لایفرطون


انعام، آیہ ٦۱


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

4.روزی

هر ڪس

وقت صبح قبل از تڪلم ۳ بار

این آیہ را بخواند، روزے او در آن روز

از جائی رسد ڪہ گمان

نداشتہ باشد.


 بسم الله الرحمن الرحیم ربنا...

 (تا) خیرالرازقین


مائده، آیه ۱۱٤


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

3.حاجت

جہت هرحاجت نیمه‌شبِ

جمعہ برخیز

و دو رڪعت نماز بخوان

و بعد از نماز

هزار مرتبہ بگو《یا مجیب》

آنچہ مقصود است،

بہ عـمل آید.


 بـحرالغرائب، ص ۸۴


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

2.عملی مفید قبل از خواب

اعمال_قبل_خواب


هر ڪس قبل از خواب

《 سوره مبارکہ تڪاثر 》

را بخواند ، 

از فشار قبر ایمن گردد.


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

1.خواص سوره قدر

سوره_قدر 


هر مومنی در وضویش

《سوره مبارڪہ قدر》

را بخواند ، 

از گناهان بیرون آید

مانند روزے ڪہ از مادر متولد شده


درمان با قرآن ص 155


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

0.اجابت حاجت

هرڪس

《سوره ضحی》را چہل بار

بلافاصلہ و بدون تڪلم

با طہارت و رو بہ قبلہ در ایامی متبرکہ

مثل ماه رمضان

بہ هر نیتے بخواند، حاجتش

برآورده شود.


 درمان با قرآن


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

22خرداد

امروز 22 خرداد خونه ی مامان بودم

همسری تنها خونه بود

البته یه سری کار داشت زیاد خونه نمونده بود

واسه قول نامه و کارای رفتن

ماما نبود اولش و پشت در موندم و رفتم خونه آبجی دومی

بعدش با هم رفتیم خونه مامانم

و تا 12:30 پیششون موندم

دیگه شبا نمی مونم!

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

سحر روز 6 ماه رمضون که می خوایم راه بیفتیم بریم کربلا

برای نمایش مطلب باید رمز عبور را وارد کنید

برنامه ی بعد از سفر

برای نمایش مطلب باید رمز عبور را وارد کنید

خاکشیر یخمال

از سـری آموزش های ویژه رمضـان


نکته تغذیه‌ای:

این نوشیدنی چون حاوی آبلیمو، گلاب و خاکشیر می‌باشد برای رفع گرمازدگی و ایجاد شادابی در فصل گرما مناسب می‌باشد.همچنین برای ایام ماه رمضان بسیار مفید است.


مواد لازم:

خاکشیر ۵۰ گرم

عسل یا شکر یا سنکجبین ۴ قاشق غذاخوری

یخ خرد شده به میزان لازم

آبلیمو و گلاب در صورت دلخواه


روش تهیه:

خاکشیر را با آب سرد خیس کنید سپس چند بار آن را شسته تا شن‌ریزه‌های آن از بین برود و خوب تمیز شود؛ سپس با عسل و یا سکنجبین یا شکر آن را کمی شیرین نمایید یخ را خرد کنید و داخل آن بریزید و میل کنید اگر از شکر و یا عسل استفاده شود می‌توانید مقداری گلاب و آبلیمو به شربت اضافه نماید


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

23 خرداد،پرواز به بهشت زمین

فردا بدون حرف پیش به امید خدا عازم کربلا هستیم

این دومین سفر هواپیمایی زندگی مشترک مون هست و امیدوارم که آخریش نباشه!

یعنی آقا طلبیدتمون که بریم پابوسش!

خدایا!

ممنونتم!

خداجونم

سفرمون رو بی خطر و در کمال سلامت و صحت قرار بده

آمین...

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

تبدیل درجه مایکروفر یا سولاردوم به فر

ابتدا سه پایه بلند فلزی را در دستگاه قرار داده و دکمه کانوکشن ماکروویو را بزنید.


 با کلید چرخان درجه حرارت را روی همان درجه که برای فر گفته شده تنظیم کنید.

توجـــــــــــــــــه :

چون ماکرو 170 درجه - 180 درجه و ... دارد اگه مثلا گفته بود 175 شما روی 180 بذارید ولی حواستان به زمان باشد زیرا البته در زمان اصولا تغییری ایجاد نمی کند


 بدون دادن زمان، کلید start رو بزنید.


 زمانی که دمای ماکروویو به دمای تنظیم شده برسد با بوق زدن اعلام میکند

اگه مواد آماده بود که میگذارید درغیر اینصورت ماکرو با آف و آن کردن دما را در همان درجه نگه می دارد.


 بعد از رسیدن به دمای تنظیمی و شنیدن صدای بوق دستگاه , قالب را در دستگاه قرار داده و کلید stop را فشار دهید . بلافاصله دوباره دکمه کانوکشن را بزنید.


 با کلید چرخان دما را روی دمای گفته شده برده و کلید چرخان را فشرده و زمان را تنظیم کرده و حالا start را بزنید.



 در هنگام استفاده از کانوکشن می توانید از قالب فلزی یا سیلیکونی هم استفاده کنید.


قدرت درجات ماکروویو


900 وات = قدرت 100 % می باشد.

720 وات = قدرت 80 % می باشد.

540 وات = قدرت 60 % می باشد.

360 وات = قدرت 40 % می باشد.

180 وات = قدرت 20 % می باشد.


کاربرد هر کدام از درجات ماکروویو


900 وات = پخت سبزیجات – پخت ماهی – پخت گوشت – جوش آمدن آب – گرم کردن غذا – پخت خورشت ها


720 وات =پخت نیمرو – پخت مرغ – داغ کردن شیر


540 وات =جاافتادن غذا – یخ زدائی مواد پخته ی منجمد


360 وات =یخ زدائی مواد خام – گرم کردن نان – خشک کردن میوه و سبزی – دم کشیدن برنج و ماکارونی


180 وات =گرم نگهداشتن غذا


کانوکشن در ماکروفر


اکثر مایکروویوها یک کلید به اسم کانوکشن . . . convection دارند . کانوکشن :

هوای خشک و داغ کانوکشن برای پخت شیرینی ها استفاده می کنیم از کانوکشن برای پخت کیک ها و شیرینی ها استفاده می کنیم و قبل از درست کردن هر نوع شیرینی و یا کیک دستگاه را مثل فرگاز باید با این کلید گرم کنیم که اصطلاحا به آن پیش گرمایش میگویند .

سپس دستگاه را خاموش میکنیم و بعد برنامه و دستور پخت را مجددا میدهیم .

سه پایه کوتاه رو داخل مایکروفر قرار بدین . 

بعد پخت کانوکشن (وزشی) را انتخاب کنین . 

درجه مورد نظر رو انتخاب کنین . 

توی دستور کیک یا شیرینی هر درجه ای که نوشته شده مثلا اگه گفته 200 درجه سانتی گراد شما هم 200 را انتخاب کنیند .

استارت رو بزنین .

به این صورت پیش گرمایش می دید . 

وقتی دما به 200 درجه برسه مایکروفر بوق های کوتاه می زنه که به این صورت به شما اعلام میکنه . 

شیرینی یا کیک رو بذارید داخل روی سه پایه کوتاه و زمان لازم رو انتخاب کنید . 

بعد استارت .

بعد از اتمام زمان , مایکروفر خاموش می شه و کیک یا شیرینی رو خارج کنید.

برای درست کردن کیک و شیرینی و نون و پختن مرغ و ماهی در کیسه مخصوص تنورک پخت ( دقیقا همون دما و زمان رو که برای پخت فر دادن شما هم روی مایکروفر تنظیم کنید ) از این امکان در ماکرو استفاده میشه


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

نان گردویی با مایکروفر

تخم مرغ  1 عدد

شیر هموژنیزه  0.06 لیتر

کره  100 گرم

آرد سفید  175 گرم

شکر  75 گرم

خرما  75 گرم

موز  1 عدد

گردو  50 گرم

خاک قند  قدری


طرز تهیه :

شیر تخم مرغ و کره آب شده را خوب با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا کاملا پف کند ، شکر و آرد را نیز به ان اضافه کنید. هنگامیکه که آرد را اضافه کردید مخلوط را زیاد به هم نزنید. گردو ، خرما و موز ( له شده ) را بیز در آن بریزید . سپس یک ظرف مناسب نسبتا مسطح با دیواره 3 الی 4 سانتی متر انتخاب کرده مقداری ته و اطراف ان را چرب کرده ، مخلوط را داخل آن بریزید و ظرف را مدت 12 - 10 دقیقه با قدرت 70% داخل مایکروفر قرار دهید . پس از پایان زمان پخت ظرف را بیرون آورده و اجازه دهید تا سرد شود. سپس روی آن را با خاکه قند و موز حلقه شده تزئین نمایید. ( بهتر است در طول مصرف نان گردویی ، روی آن را بپوشانید تا از خشک شدن آن جلوگیری شود)

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

معجون

اگر می خواهید معجون تان به خوشمزگی معجون های آماده باشد از دستور زیر استفاده کنید.


مواد لازم ( برای ۵ - ۴ نفر ) :


 انجیر ۱۵ عدد

خرما ۱۰ عدد

 بستنی تقریبا ۳۵۰ گرم = یک سوم ۳/۱ (بستنی یک لیتری) 

شیر نیم لیتر

 پسته ۵۰ عدد یا ۴ قاشق غذاخوری بعلاوه مقداری جهت تزیین

گردو۶ عدد بعلاوه مقداری جهت تزیین 

کاکائو۱ قاشق غذاخوری بعلاوه مقداری جهت تزیین 

گل محمدی۱ قاشق غذاخوری 

کنجد بو داده جهت تزیین

 عسل جهت تزیین 

پودر نارگیل جهت تزیین 

خامه فرم گرفته جهت تزیین 

موز ۱ عدد


طرز تهیه :

ابتدا انجیر رو بمدت ۲۴ ساعت داخل آب می ریزیم تا خیس بخوره

 

هسته خرما رو جدا کنید .

 

بستنی ، انجیر ، خرما ، پسته ، گردو ، کاکائو و گل محمدی رو ( اگه گل محمدی ندارید می تونید حذفش کنید ) داخل مخلوط کن می ریزیم .


بعد شیر رو اضافه کرده و مخلوط می کنیم. 


مایع اصلی معجون آماده شد از این به بعد می خوایم تزیینش کنیم ( می تونید مواد روی معجون رو طبق سلیقه خودتون انتخاب کنید پس لزومی نداره حتما مواد زیر باشن . گزینه های دیگه ای که می تونید استفاده کنید : انواع کمپوت ، انواع ژله ، انواع آجیل و ... )


ابتدا روی معجون ها پودر نارگیل می ریزیم .


بعد موز رو برش داده و روش می چینیم .


بعد کنجد ریخته و پسته و گردو رو روش می چینیم .

و در نهایت عسل می ریزیم .


می تونید خامه فرم گرفته رو با قیف روی معجون بریزید و یا از اسپری خامه استفاده کنید .

و در نهایت توسط چایی صاف کن ، کمی پودر کاکائو یا قهوه روی خامه می پاشیم .


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

کیک شکلاتی با مایکروفر

مواد لازم : 

تخم مرغ  ۴ عدد

کره  ۱۰۰ گرم

شکر  ۱۳۰ گرم

آرد سفید  ۱۱۰ گرم

کاکائو  ۲ قاشق سوپخوری

شیر هموژنیزه  ۰٫۱۵ لیتر

بکین پودر  ۱ قاشق مرباخوری

روغن  ۱ قاشق سوپخوری


طرز تهیه :


تخم مرغ ها را همراه شکر خوب هم زده تا کاملا سفید و سفت شود کره و شیر را به آن اضافه کنید تا خوب مخلوط شود. ظرف مایکروفر ( بشر ) را تا نیمه آب کرده و آن را به مدت ۴-۳ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید . آرد ، بکینگ پودر و پودر کاکائو را خوب مخلوط کرده و آن را به مایه کیک اضافه مرده و در این مرحله تنها با یک چنگال و به مقدار کم هم بزنید که مخلوط شود. یک ظرف گود مناسب را انتخاب کرده مقداری روغن مایع در آن ریخته و تمامی دیواره ظرف را روغن اندود نمایید . سپس مایه کیک را داخل آن ریخته و ظرف آب که تا این مرحله کاملا جوش آمده و باعث شده فضای داخل مایکروفر داغ شود، بیرون آورده و ظرف کیک را داخل مایکروفر قرار دهید و سریع در مایکروفر را ببندید و آن را به مدت ۱۰ دقیقه با قدرت ۷۰% داخل مایکروفر قرار دهید.

توجه :بهتر است پس از اتمام این زمان تا ۵ دقیقه بعد از آن درب مایکروفر باز نشود.


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

کیک پسته با مایکروفر

٣تا تخم مرغ رو با ٣/٤ پیمانه شکر و نوک قاشق چایخورى وانیل ٨ دقیقه با دور تند همزن زدم بعد نصف پیمانه روغن و نصف پیمانه پودر پسته بهش اضافه کردم و باز هم زدم و ١پیمانه آرد رو که با ١ق چ بکینگ پودر الک کردم رو بهش اضافه کردم و مخلوطش کردم ١/٤ پیمانه شیر ریختم تو مواد خیلى کم با لیسک هم زدم،مواد رو توى یه ظرف پیرکس که چرب و آردپاشى کرده بودم ریختم و گذاشتم تو مایکروفر که از قبل با دماى ٢٠٠درجه کانوکشن گرم شده بود.براى پختش دوباره کانوکشن رو با دماى ١٧٠ و زمان ٣٠ دقیقه تنظیم کردم.وقتى پخت و کاملاً سرد شد از وسط برش زدم و خامه گذاشتم روشم که خامه کشیدم و با پسته تزیین کرد.


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

پلو لوبیا چشم بلبلی

برنج 4 پیمانه

لوبیا چشم بلبلی 2 پیمانه

شوید خشک

6 قاشق سوپ‌خوری

گوشت چرخ کرده 

250 گرم

پیاز متوسط یک عدد

پودر زعفران یک قاشق چای‌خوری سر خالی

نمک به مقدار لازم

زردچوبه یک قاشق چای‌خوری

 


طرز تهیه:

1 ـ ابتدا برنج را به همراه مقداری نمک در آب حداقل به مدت دو ساعت خیس کنید. لوبیا را نیز شسته و در قابلمه ی حاوی مقداری آب روی اجاق گاز قرار دهید تا بپزد. برای پخت لوبیا چشم بلبلی مدت یک ساعت وقت لازم است. بعد از پخت کامل لوبیا، آن را در سبد آبکشی کنید تا آب اضافی آن خارج شود.

 

2 ـ پیاز را پوست‌ کنده و پس از شستن به صورت خلالی خرد کنید. سپس در یک تابه گود، مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق ‌گاز قرار دهید تا روغن داغ شود. حالا پیاز خلالی ‌شده را به روغن اضافه کنید. در طول سرخ شدن پیاز، زردچوبه را نیز بیفزایید.

 

پس از آن، گوشت چرخ کرده را به پیاز داغ اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا گوشت نیز سرخ شود. در پایان، ابتدا مقداری نمک اضافه کرده و سپس پودر زعفران را در مقداری آب‌جوش حل کرده و در این مخلوط بریزید.

 

حالا در قابلمه را بگذارید تا گوشت روی حرارت بپزد. زمان لازم برای پخت گوشت چرخ‌کرده، نیم ساعت تا 45 دقیقه است. بعد از پخت گوشت، شعله اجاق گاز را خاموش کرده و تابه را کنار بگذارید.

 

3 ـ در قابلمه‌ای متوسط تا نیمه آب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا آب، جوش بیاید. پس از آن، برنج خیس‌خورده را به آب جوشیده اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه بجوشد تا برنج مغز پخت شود. سپس آن را در سبدی ریخته و با آب سرد آبکشی کنید.

 

4 ـ حالا مواد تشکیل‌ دهنده این پلوی مخلوط آماده است؛ فقط کافی است آنها را با هم مخلوط کنید. برای این منظور، قابلمه بزرگی آماده کنید و کمی روغن در آن بریزید و حرارت دهید. سپس برش‌های سیب‌زمینی یا نان را در کف قابلمه بچینید و ابتدا مقداری برنج بریزید، سپس روی آن را با مقداری لوبیا و پس از آن مقداری شوید خرد شده بپوشانید.

این کار را به همان ترتیب تکرار کنید تا زمانی که مواد تمام شود. حالا این پلوی مخلوط را نیز مانند دیگر پلوها به روش معمول دم کنید.

 

5 ـ مرحله اضافه کردن گوشت به پلو، هنگام کشیدن آن در دیس است؛ یعنی پس از هر لایه پلو مقداری گوشت چرخ کرده آماده را نیز لابه‌لای آن بریزید. البته پیش از کشیدن برنج، گوشت را چند دقیقه روی حرارت اجاق گاز گرم کنید.

 

 

* نکات :

1- برای این که آب حاصل از پخت لوبیا به هدر نرود، می توانید هنگام دم کردن برنج از آن استفاده کنید، یا آن که آب را به اندازه‌ای بریزید که در طول پخت لوبیا، تمام شود و باقی نماند.

 

2- گوشت را هنگام دم‌ کردن برنج نیز می‌توانید به همراه مواد دیگر در لابه‌لای آن بریزید و پلو را با گوشت دم کنید.

 

3- به جای شوید خشک می‌‌توانید از شوید تازه نیز استفاده کنید، البته عطر شوید خشک بیشتر است، به همین دلیل شما می‌توانید از مخلوط تازه و خشک آن استفاده کنید.

 

4- این پلوی مخلوط را به صورت کته نیز می‌توانید درست کنید. در این صورت، کافی است بعد از پخت لوبیا چشم بلبلی، برنج، لوبیا و شوید را به صورت مخلوط در قابلمه یا پلوپز ریخته و پس از گذشت یک ساعت و ربع، یک قابلمه شوید لوبیا پلوی خوشمزه تحویل بگیرید.


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

تدابیر طب سنتی برای ماه رمضان

1-کسانی که با گرفتن روزه دچار معده درد می شوند موقع سحر مقداری ترنجبین و خاکشیر مخلوط کنند و بخورند و موقع افطار یک لیوان عرق نعناع با نبات یا عسل میل کنند 

2-سعی کنید یک ساعت بعد از سحری بخوابید و بلافاصله بعد از خوردن سحری نخوابید 

3-دیابتی ها اصولا مشکلی برای روزه داری ندارند ولی کسانی که مشکل کلیوی دارند با مجوز پزشک روزه بگیرند 

4-سعی کنید حتما در وعده سحری از خورشت استفاده کنید مثل خورشت کدو و یا خورشت الو یا خورشت بامیه 

5-در وعده سحری به هیچ وجه ماهی نخورید 

6-اگر می خواهید دهانتان کمتر طی روزه داری بو بگیرد دهان خود را بعد از مسواک موقع سحر دهان خودرا با اب ونمک بشویید 

7-در وعده افطار سعی کنید افطار را با خرما و یک استکان گلاب گرم شده باز کنید 

8-برای افراد لاغر وعده سحری واجب هست و باید حتما خورده شود 

9-نان و پنیر و سبزی در راس افطار نباشد برای معده مضر است بهتر است افطار را با سوپ یا فرنی گرم یا حلوای ارد گندم بخورید 

10-سعی کنید از زولبیا بامیه که از شیرینی جات مصنوعی درست شده اند استفاده نکنید 

11-افراد روزه داری که کلیه اشان زمینه سنگ سازی دارد باید موقع سحر یک استکان عرق خارشتر بخورند 

12-در وعده سحری به هیچ وجه ماست نخورید 

13-سعی کنید حداقل در این ماه از روغن کنجد و  زیتون استفاده کنید.

آب گرم موقع افطار:

۱ ) کبد را شستشو می دهد

۲) دهان را خوشبو می سازد

۳) دندانها را محکم میکند

۴) باعث تقویت چشم میگردد

۵) معده را شستشو میدهد

۶) آرام کننده رگهای به هیجان آمده است

۷) صفرا را می برد

۸) بلغم را برطرف می کند

۹) حرارت معده را فرو می نشاند

10) دردسر را آرامش می بخشد.


ماه مبارک رمضان بر همه شما دوستان مبارک

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰