تموم دلخوشیهامو تو با رفتن گرفتی...

۳۲ مطلب در مرداد ۱۳۹۵ ثبت شده است

طرز تهه کود در منزل جهت وم شدن زباله های خانگی

امروز میخواهیم با هم یک کار جالب انجام بدهیم. تا به حال فکر کردید که می توانید در خانه کود درست کنید؟ ما به شما یاد می دهیم که چطور این کار را انجام دهید. برای این کار فراموش نکنید که حنما از دستکش استفاده کنید.

مواد لازم


یک لیوان یکبار مصرف با سوراخ هایی در انتهای آن


یک جفت دستکش


کاسه ی بزرگ


مواد ارگانیگ: برگ ها، چمن ها، سبزیجات، میوه ها، دانه های قهوه


یک چهارم فنجان خاک


یک تا دو قاشق چایخوری آب


تکه ای از کیسه ی پلاستیکی


کش


قاشق پلاستیکی بزرگ

کود

دستورالعمل


قبل از شروع آزمایش شما باید مواد ارگانیک موردنیاز را جمع آوری کنید. این مواد ارگانیک شامل هر چیزی از گیاه یا درخت می شود. مواد لبنی و گوشتی جزو این مواد نمی باشند. چون بعد از مدت کوتاه بوی بدی می گیرند. وقتی این مواد را جمع آوری کردید آن ها را در یک کاسه ی بزرگ قرار دهید و یک چهارم پیمانه خاک و یک یا دو قاشق چایخوری آب به آن اضافه کنید و خوب آن ها را با هم مخلوط کنید.

کود


حالا یک لیوان یکبار مصرف بردارید و انتهای آن را سوراخ کنید. یک قاشق پلاستیکی بزرگ بردارید و دو قاشق از این مواد را درون لیوان بریزید. حالا پلاستیک را بردارید و آن را در قسمت بالای لیوان قرار دهید و با یک کش دور آن را محکم ببندید.

کود

کود


کود نیاز به آفتاب، سایه، آب و حرکت دارد. شما می توانید لیوانتان را پشت پنجره یا در فضای باز بگذارید. هرزگاهی یک قاشق چایخوری آب به موادتان بدهید و کمی آن را تکان دهید. آب و حرکت به فرآیند کودسازی کمک می کند.


منطقه ای که انتخاب می کنید لیوانتان را قرار دهید به دلایلی اهمیت دارد. آفتاب لیوان مواد ارگانیک را گرم می کند و باعث افزایش فعالیت میکروبی می شود. میکروب ها عاشق زندگی کردن در محیط گرم هستند. سایه، کودها را از بیش از حد گرم شدن دور نگه می دارد و باعث می شود رطوبت مورد نیاشان را از دست ندهند.


لیوان کود شما آماده است و فرآید کودسازی احتیاج به زمان دارد تا کامل شود.


شما می توانید از ظرف های تیره برای کودسازی استفاده کنید چون آن ها گرمای بیشتری از ظرف های روشن جذب می کنند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

کیک هویج

کیک هویج از اون کیک های خوشمزه ای هست که به خاطر وجود هویج داخل مواد کیک بافتی نرم و لطیف داره، ادویه مهم و اصلی بیشتر دستورهای کیک هویج دارچین هست 

مواد لازم:

تخم مرغ 4 عدد

آرد سفید 300 گرم

شکر 300 گرم

هویج رنده شده 2 لیوان

روغن مایع ½ لیوان

اب 4 قاشق غذاخوری

گردو ریز خرد شده 50 تا 100 گرم

بیکینگ پودر 3 قاشق چای خوری

دارچین 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه: 

قالب گرد 24 سانتی یا قالب مورد نظرتان را چرب و آرد پاشی کرده یا کاغذ روغنی بیندازید. فر را روی 160 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

آرد را همراه بیکینگ پودر و دارچین سه بار الک کنید.

تخم مرغ ها را همراه شکر میزنیم تا رنگ آن روشن شده غلیظ و کشدار شود. روغن و آب را اضافه کرده در حد مخلوط شدن بزنید. همزن را کنار گذاشته مخلوط آرد را کم کم داخل مواد الک کنید و با کفگیر یا لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید. در انتها هویج و گردو را اضافه کنید. مواد کیک را داخل قالب ریخته به مدت 1 ساعت یا تا زمانی که بپزد داخل فر قرار دهید. پس از خارج کردن قالب از فر ده دقیقه صبر کنید و سپس کیک را از قالب خارج کرده روی توری سیمی خنک کنید. اگر کیک داخل قالب خنک شود خمیر میشود.

نکته مهم: در اکثر دستورات دمای فر 180 درجه ذکر شده است. ولی برای کیک هایی که داخل آنها میوه یا مواد مشابه به کار رفته است دمای فر باید پایین تر باشد. پس دمای فر را 20 درجه کمتر از دمایی که همیشه تنظیم میکنید قرار دهید. زمان پخت این نوع کیک ها طولانی ولی با دمای کمتر میباشد.

نوش جان ❤️


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

فلافل خانگی

مواد لازم

نخود👈 ٢ لیوان

پیاز 👈 ٢ عدد

فلفل سیاه ، قرمز ،آویشن،زیره

بکینگ پودر 👈 ١ قاشق مربا خوری

تخم مرغ 👈 ١ عدد

سیر 👈 6حبه(سلیقه ایه،من پر سیر دوست دارم)

🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔


♨️طرز تهیه


من نخود رو از شب قبل با آب گرم خیس کردم بهتره 24 ساعت نخود در اب باشه ،چندبار هم آبش رو عوض کردم بعد ابشو ریختم و گذاشتم رو صافی که ابش کشیده بشه و چرخش کردم...حالا بهش سیرو پیاز رنده شده رو اضافه کردم...یکمی هم زدم و رفتم سراغ ادویه ها😊

 ادویه های فلافل سلیقه ایه که من بهش زیره،فلفل سیاه و قرمز ،مقداری اویشن،زردچوبه اضافه کردم ..در پایان داخلش بکینگ پودر ریختم و خوب همه مواد رو مخلوط کردم و حسابی ورز دادم... بعدش داخل یه ماهیتابه کوچیک تا نصفه روغن ریختم و با قالب زن فلافل ،موادمو قالب زدم و داخل روغن ریختم به حدی روغن بریزید که نصفه بیشتر فلافل در ظرف داخل روغن بره...

خودم پز😋😋

🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

رشته پلو

طرز تهیه 

به این شکل که فیله مرغ رو مزه دار کردم و درمخلوط روغن و زعفران گذاشتم تا باشعله ملایم طی زمان حدودا یک ساعت بپزه و درپایان شعله رو زیاد کردم تا طرفین مرغ طلایی بشه.

رشته محلی رو کمی تفت دادم تا بوی خامیش گرفته و کمی برشته بشه و در آخرین لحظه داخل برنج در حال جوش ریختم و بلافاصله آبکش کردم و دم دادم.قیصی و کشمش رو هم جداگانه تفت دادم و کنار غذا گذاشتم.

بنا به ذائقه میتونیم بجای قیصی یا کشمش کنار رشته پلو خرما بزاریم و نکته آخر اینکه رشته پلو رو میتونیم بجای مرغ با گوشت قیمه ای یا کوفته ریزه هم سرو کنیم


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

سوسیس در منزل

یکی از خوش خوراک ترین غذاها مخصوصا واسه بچه ها همین سوسیسه. و اگر بدونید که درست کردنش چقدر ساده و سریعه شما هم احتمالا مثل ما معتادش میشید و مرتب واسه کوچولو هاتون (یا بزرگ هاتون!) سوسیس درست میکنین.



🌸 آموزش مرحله به مرحله و تصویری سوسیس خانگی🌸

👇👇👇👇


سینه مرغ یک عدد

نان تست دو عدد

شیر 3 تا 4 ق غ

خامه 200 میلی لیتر

سفیده تخم مرغ 3 عدد

نمک یک چهارم ق چ


دو اسلایس نان تست بردارید و کراستش رو جدا کنید

توی ظرف بذارید و روش شیر بریزید و اجازه بدید نرم شه


سینه مرغ رو تیکه کنید و توی بلندر بریزید

سفیده تخم مرغ رو بهش اضافه کنید

نکته: بسیار مهمه که مرغ کاملا سرد باشه. بسیار مهمه که سفیده تخم مرغ کاملا سرد باشه. شیر کاملا سرد باشه. خامه کاملا سرد باشه. حتی بلندر هم باید سرد باشه. امیدوارم جدی بگیرید

بلندر رو روشن میکینم و خوب میکسش میکنیم. اگه نیازه با قاشق همش میزنیم و باز بلند میکنیم


نون رو توی مشت میگیریم و میچلونیم تا شیر اضافی ازش گرفته شه

با نمک توی بلندر میندازیم و باز میکس میکنیم


خامه رو اضافه میکنیم و خوب بلند میکنیم. در صورت نیاز چند بار با قاشق مخلوط کرده و باز بلند میکنیم

موس ما آماده است


سطح کار رو مرطوب میکنیم (که سلفون به سطح کار نچسبه)

سلفون رو روی سطح کار باز میکنیم. به اندازه یک وجب از سلفون رو قیچی میکنیم

مقداری از مخلوط رو توی یه کیسه یا یه زیپ لاک یا یه قیف قنادی میریزیم. نوک قیف رو به اندازه مورد نظر قیچی میکنیم

به فاصله یکی دو سانت از لبه سلفون یه تیوپ از مخلوط پایپ میکنیم

قطر سوسیس دست خودتونه


حالا لبه سلفون رو روی تیوپ گذاشته و رولش میکنیم تا به انتهای سلفون برسیم

سوسیس رو بلند میکنیم و دو دستی ابتدا و انتهای سلفون رو با انگشت شست و اشاره رو به جلو فشار میدیم تا سوسیس توی تیوپ خوب جمع شه و شل و ول نباشه.


سر و ته سلفون رو دقیقا نزدیک به سوسیس گره میزنیم و اضافیش رو قیچی میکنیم

با نخ معمولی سوسیس رو به سوسیسهای کوچکتر تقسیم میکنیم. کافیه نخ رو محکم دور تیوپ بپیچیم و دو سر نخ رو بکشیم تا سوسیسها فرم بگیرن. بعد یه گره ساده میزنیم و اضافی نخ رو قیچی میکنیم. میتونید هر تیوپ رو به دو یا سه یا چهار سوسیس تقسیم کنید

به همین ترتیب اینقدر اینکار رو تکرار میکنیم تا موس تمام شه

تعداد سوسیسها بستگی به سایزشون داره پس من نمیتونم دقیقا بگم چند سوسیس بدست میاد اما با قطر دو و نیم سانت حدود 20 تا سوسیس 6 سانتی خواهیم داشت.


توی دیگ میذاریمشون. توش آب معمولی میریزیم تا اندازه ای که روی سوسیسها رو بپوشونه.

روش یه "کارتوش" قرار میدیم. یعنی اینکه با کاغذ روغنی یه دایره به اندازه قطر دیگ درست میکنیم و وسطش رو هم یه دایره کوچیک جدا میکنیم و روی سوسیسها قرار میدیم. این باعث میشه که سوسیسها توی آب شناور بمونن و روی آب واینستن

اجازه میدیم آب به جوش بیاد بعد زیرش رو کم میکنیم و میذاریم 6 دقیقه بپزه. بعد خاموشش میکنیم و میذاریم به همون حالت بمونه تا اینکه سرد شه


سر و ته کاور سوسیسها رو قیچی میکنیم و یه فشار میدیم تا سوسیس بپره بیرون. دیگه آماده است. میتونیم به همین حالت توی زیپ لاک ریخته و فریزش کنیم. البته با کاور هم میتونید فریز کنید. اما به نظر من بعد جدا کردن کاور بیشتر وقت میگیره.


 بهتون گفتم که ساده تر از این حرفهاست. تازه خیلی هم فرایند نشاط آوری داره این سوسیس ساختن!

توی تابه کمی روغن میریزیم و سوسیسها رو میریزیم توش (به اندازه مصرف اون روز) بعد مقداری کره اضافه میکنیم (البته اگه رژیم دارید که هیچی) و سوسیسها رو تفت میدیم تا طلایی شن

یا اینکه گریل میکنیم

فوق العاده خوشمزه. سوسیس مرغ اینقدر نرمه که توی دهن آب میشه. مخصوصا به خاطر خامه ای که توش داره واقعا خوشمزه است


از الان دیگه با خیال راحت بشینید هر روز سوسیس بخورید!


منبع:شف طیبه 


#سوسیس


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

کاپ کیک عسلی بدون تخم مرغ

بدون تخم مرغ


مواد لازم:


آب ولرم................. 1 پیمانه(250 میلی لیتر)


عسل...................... 2قاشق سوپخوری


شکر................... 1 پیمانه


روغن مایع.................1/2 پیمانه


آرد سفید.................. 2پیمانه(300 گرم)


نمک................. نوک قاشق چایخوری


وانیل................ 1/4قاشق چایخوری


جوش شیرین.................... 1و 1/2قاشق چایخوری


طرز تهیه:


در ظرفی آب و عسل و شکر و نمک و روغن رو مخلوط کنید تا شکر خوب حل بشه


آرد رو با جوش شیرین و وانیل الک کنید و به مواد مایع بیفزایید




و با همزن دستی در حد مخلوط شدن هم بزنید مواد کیک نه خیلی شله و نه خیلی سفت


حالا در قالب مخصوص کپسول گذاشته و 2/3 اش را با مواد پر کنید




ودر فر 180 درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده قرار دهید


به مدت 20 تا35 دقیقه(البته زمان در فرهای مختلف فرق داره پس بعد از


20 دقیقه مواظب باشید و چک کنید .....طبق معمول من در سولاردوم


باسه پایه کوتاه/ دکمه کانوکشن/ با دمای 180 درجه /22 دقیقه طول کشید


من دلبخواهی دو رنگ درست کردم(میشه گردو/چیپس شکلات/ کشمش )


ریخت توش به دلخواه




میشه به این روش هم درست کرد:


(مواد کیک رو در قالب ۲۳ سانتی که از قبل خوب چرب و آرد پاشی شده  


و تو فر از قبل گرم شده به مدت 40دقیقه یا کمتر یا بیشتر قرار بدید تا بپزه)


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

3 جوانه راحت در منزل که مفیدند

3 جوانه ی پر خاصیت برای بدن


جوانه ماش : لاغری

جوانه عدس: تقویت مغز

جوانه شبدر: نرمی و لطافت پوست


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

مزایای خاک ژله ای برای آبیاری

خاک ژله ای محصولی جدید و زیباست که جایگزینی مناسب برای خاک بوده و زیبایی وصف ناپذیری به گلدانها میدهد .خاک ژله ای یک نوع پلیمر است که رطوبت را به سرعت جذب میکند و به تدریج در اختیار گیاه قرار میدهد و کاملا غیر سمی است و رنگهای متنوعی دارد که حتی در مقابل نور خورشید کاملا ثابت می باشد . 



این خاک های ژله ای برای مدت ۷ سال ماندگاری دارند . بایستی توجه داشت که خاک ژله ای پس از جذب آب بین ۴۰ تا ۸۰ برابر حجم اولیه اش افزایش حجم خواهد داشت و به دو صورت کلی می باشد : پودری و مکعبی ( لاستیکی ) 

که نوع پودری آن بعد از ریخته شدن در آب شروع به افزایش حجم میکند ولی برای رسیدن به حداکثر حجم خود نیاز به چندساعتی زمان دارد اما نوع مکعبی آن بایستی حداقل مدت ۸ ساعت را در آب باشد تا به حداکثر حجم خود دست یابد .



مزایای استفاده از خاک ژله ای ؛


خاک گلدان علاوه بر اینکه به آبیاری مستمر نیاز دارد ، سبب ورود موجودات موذی مانند انواع سوسک ها و پشه ها به فضای منزل میشود و سبب الودگی هایی به دلیل استفاده ازکودهای دامی و گیاهی نیز میشود . علاوه بر آن هر ساله هنگام تعویض گلدان بامشکلات زیادی روبرو خواهیم بود .



در حالی که استفاده از خاک ژله ای علاوه بر آنکه نیاز گیاه را به آبیاری برطرف میکند و شما با خیال راحت میتوانید به مسافرت رفته و یا به کارهای دیگر خود رسیدگی کنید. زیبایی وصف ناپذیری نیز به دکوراسیون منزل ومحل کار شما خواهد بخشید و در ضمن مشکل آلودگی و همچنین موجودات موذی را برطرف میکند.


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

یه باغچه به یاد پدر...

چند روزی هست که دوباره به فکر یه باغچه افتادم و یه جا برای کم کردن زباله ها و یه راه برای غذا دادن به یاکریم های پشت پنجره مون
یه چیزایی سرچ کردم
دیروز 3 تا پیاز گذاشتم توی آب ریشه بده
هویج هم همین طور...
تا چه شود...
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

31 مرداد

یکی از کارهایی که دوست دارم انجام بدم و نمیشه 

اینه که همه ی مطالبی رو که روزانه مطالعه می کنم بنویسم برای خودم و یه جا ذخیره شون کنم که همیشه جلوی دستم باشن

یکی دیگه اینکه دعاهایی رو که دائم لازم دارم و دوست دارم بخونم رو حفظ کنم

وای من کار عقب مونده زیاد دارم

امروز دوباره یکشنبه شد

چه سریع 

باید میرفتم بانک برای قسطم

و 

کار خیاطی

و دعا و قرآنم مونده برای آقاجون

برنامه غذایی رو در بیارم

برنامه نماز قضا ها رو درست کنم

و 

جدول برنامه روزانه

و چند تا پست برای اینجا

بعد برم سر خیاطیم...

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

کیک پزدی به نیت پدرم

دیروز 17 مرداد با مایکروفر و قالب مافین که 20 تومن خریدمش کیک یزدی پختم!

عالی شد!

کیک یزدی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

ختم قرآن خانوادگی

هفته پیش (تا پنجشنبه 14 مرداد) یه ختم براش گرفتیم خانوادگی

این هفته هم قرار شد داشته باشی ان شاءالله

خبر زیادی ازش نیست

ان شاءالله حالش خوب باشه...

ان شاءالله حلالم کنه و ازمون راضی باشه

دلم براش لک زده...

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

شب 18 مرداد

دیشب اولین یکشنبه ماه ذی القعده بود

حسابی بد خواب بودم

ساعت 12 از شدت خستگی خوابم برد

آخه کلی کار انجام داده بودم

هم ماکارانی و هم کیک یزدی!

اما

ساعت 3 و نیم 4 از خواب بیدار شدم

اصلا خوابشو هم ندیدم

ولی دیگه تا 9 خوابم نبرد

حسابی گوشی بازی کردم

همه کانال های خیاطی رو زیر و رو کردم تا خوابم برد

نماز شب خوندم

فقط شفع و وتر

و نماز صبح

احکام ناز شب رو نوشتم

و یه سری مطالب راجع به فشار قبر و عواملش خوندم.

کلی از خوندن لذت می برم

البته فقط از خوندن چیزایی که دوست دارم

و یه دل سیرم گریه کردم

اما

گریه چه تاثیری داره؟

خوابیدم برای دومین بار خوابشو دیدم

نفهمیدم چی بود معنیش!

نمی دونم

خیر باشه ان شاءالله...

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

25.قال صادق(ع)

امام صادق علیه السلام از فردی بنام شهاب سوال فرمودند 


ای شهاب چند بار به حج رفته ایی ؟ 

عرض کرد: نوزده بار 


حضرت فرمودند : آن را به بیست حج کامل کن تا آن

 را معادل یک زیارت امام حسین علیه السلام حساب کنند


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

24.قال صادق (ع)

 امام صادق علیه السلام:

«یَعیشُ النّاسُ بِاِحْسانِهِمْ اَکْثَرَ مِمّا یَعیشونَ بِاَعْمارِهِمْ وَ یَموتون بِذُنوبِهِمْ اَکْثَرَ مِمّا یَموتونَ بِآجالِهِمْ»


مردم، بیشتر از آن‏که با عمر خود زندگى کنند، با احسان و نیکوکارى خود زندگى مى ‏کنند و بیشتر از آن‏که با اجل خود بمیرند، بر اثر گناهان خود مى ‏میرند.


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

23.قال علی (ع)

امیرالمؤمنین علے (علیہ السـلام) صریحاً

فرموده اند : 


#جہاد مـرگ را جلو نمےاندازد و فرار از آن عمر را طولانےنمی ڪند.


"شہـادت"، تنہا انتـخاب بہترین "نوع مرگ" اسـت، 

ڪہ موجب مےشود لحظہ مرگ از تمـام زندگےانسان زیبـاتر بشود و براے ابد جاودانه باقی بماند.


این انتخاب را خـدا انجام مےدهد، براے ڪسانی ڪہ تمنا دارند.



"برگرفته از پیام هاے معنوے استاد پناهیان"


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

5 دلیل برای زود خوابیدن

 1- زیبایی پوست

 2- کاهش خستگی در طول روز

 3- کاهش وزن

 4- جلوگیری از ریزش مو

 5- افزایش سلامت مغز و قلب

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

توصیه هایی جهت درمان کبد چرب

یک قاشق خاکشیر + یک قاشق  ترنجبین در آب گرم یک  لیوان


به هیچ وجه وسط غذا آب نخورید این مورد خیلی مهم است.


سالادی مخلوط از :کلم، هویج، روغن زیتون بودار، آبغوره


میوه سیب با پوست - صبح ناشتا و شب


عرق کاسنی و شاطره یک لیوان با عسل


سرکه انگبین یا #سکنجبین  روزی یک لیوان

حجامت عام  دو تا سه  نوبت در ایام پر فشار (فواصل بین حجامت 25 روز یکبار)

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

کاهش وزن با نوشیدنی جادویی

 کاهش وزن به سرعت برق و باد 


به کمک این نوشیدنی معجزه آسا کبد شما از سموم پاک سازی شده و در عرض سه روز لاغر می شوید.

کبد یکی ازمهمترین اندامهای بدن است اگر این اندام با سموم آلوده شود به درستی عمل نکرده و بدن با مشکلات جدی روبه رو شده و به سلامتی آن آسیب وارد می شود.

کبد در کاهش وزن نیز تاثیرگذار است به همین دلیل با هر آسیبی به آن روند کاهش وزن با اختلال مواجه می شود.

ما به شما یه نوشیدنی معجزه آسا توصیه می کنیم که با پاک سازی کبد از سموم در عرض 72 ساعت وزنتان را کاهش می دهد.

با شروع به مصرف این نوشیدنی معجزه آسا به تدریج سموم کبد پاک سازی شده و با بهبود عملکرد ان وزن شما کاهش می یابد.

مواد تشکیل دهنده :

❣یک فنجان جعفری خرد شده

❣5 ساقه کرفس

❣1 خیار

❣2 فنجان آب

❣1 سیب

❣3 لیمو


طرز تهیه نوشیدنی معجزه آسا:

اول، ترکیب آب لیمو، سیب، خیار، جعفری و کرفس را در مخلوط کن یا غذاساز ترکیب کرده و سپس به آن آب را اضافه کنید اکنون نوشیدنی خانگی لاغری و سم زدای کبد شما آماده است.

یک لیوان از این نوشیدنی را سه بار در روز قبل از غذا و به مدت سه روز مصرف کنید پس از هفت تا 10روز بعد دوباره این روند مصرف را تکرار کنید در طول این سه روز از خوردن غذاهای سنگین اجتناب کنید همچنین نوشیدن مقدار زیاد آب به منظور سرعت بخشیدن به روند سم زدایی و از دست دادن وزن توصیه می شود.


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

22.سخن امام رضا (ع) در رابطه با کندر

به زنان حامله کندر بخورانید که اگر بچه‌ی شکمش پسر باشد با قلبی پاک، دانا و شجاع متولد شود و اگر دختر باشد، خوش‌اخلاق و زیبا می‌شود و نزد شوهرش نیز سعادتمند و خوشبخت می‌گردد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰