اگر می خواهید معجون تان به خوشمزگی معجون های آماده باشد از دستور زیر استفاده کنید.


مواد لازم ( برای ۵ - ۴ نفر ) :


 انجیر ۱۵ عدد

خرما ۱۰ عدد

 بستنی تقریبا ۳۵۰ گرم = یک سوم ۳/۱ (بستنی یک لیتری) 

شیر نیم لیتر

 پسته ۵۰ عدد یا ۴ قاشق غذاخوری بعلاوه مقداری جهت تزیین

گردو۶ عدد بعلاوه مقداری جهت تزیین 

کاکائو۱ قاشق غذاخوری بعلاوه مقداری جهت تزیین 

گل محمدی۱ قاشق غذاخوری 

کنجد بو داده جهت تزیین

 عسل جهت تزیین 

پودر نارگیل جهت تزیین 

خامه فرم گرفته جهت تزیین 

موز ۱ عدد


طرز تهیه :

ابتدا انجیر رو بمدت ۲۴ ساعت داخل آب می ریزیم تا خیس بخوره

 

هسته خرما رو جدا کنید .

 

بستنی ، انجیر ، خرما ، پسته ، گردو ، کاکائو و گل محمدی رو ( اگه گل محمدی ندارید می تونید حذفش کنید ) داخل مخلوط کن می ریزیم .


بعد شیر رو اضافه کرده و مخلوط می کنیم. 


مایع اصلی معجون آماده شد از این به بعد می خوایم تزیینش کنیم ( می تونید مواد روی معجون رو طبق سلیقه خودتون انتخاب کنید پس لزومی نداره حتما مواد زیر باشن . گزینه های دیگه ای که می تونید استفاده کنید : انواع کمپوت ، انواع ژله ، انواع آجیل و ... )


ابتدا روی معجون ها پودر نارگیل می ریزیم .


بعد موز رو برش داده و روش می چینیم .


بعد کنجد ریخته و پسته و گردو رو روش می چینیم .

و در نهایت عسل می ریزیم .


می تونید خامه فرم گرفته رو با قیف روی معجون بریزید و یا از اسپری خامه استفاده کنید .

و در نهایت توسط چایی صاف کن ، کمی پودر کاکائو یا قهوه روی خامه می پاشیم .