ابتدا سه پایه بلند فلزی را در دستگاه قرار داده و دکمه کانوکشن ماکروویو را بزنید.


 با کلید چرخان درجه حرارت را روی همان درجه که برای فر گفته شده تنظیم کنید.

توجـــــــــــــــــه :

چون ماکرو 170 درجه - 180 درجه و ... دارد اگه مثلا گفته بود 175 شما روی 180 بذارید ولی حواستان به زمان باشد زیرا البته در زمان اصولا تغییری ایجاد نمی کند


 بدون دادن زمان، کلید start رو بزنید.


 زمانی که دمای ماکروویو به دمای تنظیم شده برسد با بوق زدن اعلام میکند

اگه مواد آماده بود که میگذارید درغیر اینصورت ماکرو با آف و آن کردن دما را در همان درجه نگه می دارد.


 بعد از رسیدن به دمای تنظیمی و شنیدن صدای بوق دستگاه , قالب را در دستگاه قرار داده و کلید stop را فشار دهید . بلافاصله دوباره دکمه کانوکشن را بزنید.


 با کلید چرخان دما را روی دمای گفته شده برده و کلید چرخان را فشرده و زمان را تنظیم کرده و حالا start را بزنید.



 در هنگام استفاده از کانوکشن می توانید از قالب فلزی یا سیلیکونی هم استفاده کنید.


قدرت درجات ماکروویو


900 وات = قدرت 100 % می باشد.

720 وات = قدرت 80 % می باشد.

540 وات = قدرت 60 % می باشد.

360 وات = قدرت 40 % می باشد.

180 وات = قدرت 20 % می باشد.


کاربرد هر کدام از درجات ماکروویو


900 وات = پخت سبزیجات – پخت ماهی – پخت گوشت – جوش آمدن آب – گرم کردن غذا – پخت خورشت ها


720 وات =پخت نیمرو – پخت مرغ – داغ کردن شیر


540 وات =جاافتادن غذا – یخ زدائی مواد پخته ی منجمد


360 وات =یخ زدائی مواد خام – گرم کردن نان – خشک کردن میوه و سبزی – دم کشیدن برنج و ماکارونی


180 وات =گرم نگهداشتن غذا


کانوکشن در ماکروفر


اکثر مایکروویوها یک کلید به اسم کانوکشن . . . convection دارند . کانوکشن :

هوای خشک و داغ کانوکشن برای پخت شیرینی ها استفاده می کنیم از کانوکشن برای پخت کیک ها و شیرینی ها استفاده می کنیم و قبل از درست کردن هر نوع شیرینی و یا کیک دستگاه را مثل فرگاز باید با این کلید گرم کنیم که اصطلاحا به آن پیش گرمایش میگویند .

سپس دستگاه را خاموش میکنیم و بعد برنامه و دستور پخت را مجددا میدهیم .

سه پایه کوتاه رو داخل مایکروفر قرار بدین . 

بعد پخت کانوکشن (وزشی) را انتخاب کنین . 

درجه مورد نظر رو انتخاب کنین . 

توی دستور کیک یا شیرینی هر درجه ای که نوشته شده مثلا اگه گفته 200 درجه سانتی گراد شما هم 200 را انتخاب کنیند .

استارت رو بزنین .

به این صورت پیش گرمایش می دید . 

وقتی دما به 200 درجه برسه مایکروفر بوق های کوتاه می زنه که به این صورت به شما اعلام میکنه . 

شیرینی یا کیک رو بذارید داخل روی سه پایه کوتاه و زمان لازم رو انتخاب کنید . 

بعد استارت .

بعد از اتمام زمان , مایکروفر خاموش می شه و کیک یا شیرینی رو خارج کنید.

برای درست کردن کیک و شیرینی و نون و پختن مرغ و ماهی در کیسه مخصوص تنورک پخت ( دقیقا همون دما و زمان رو که برای پخت فر دادن شما هم روی مایکروفر تنظیم کنید ) از این امکان در ماکرو استفاده میشه