٣تا تخم مرغ رو با ٣/٤ پیمانه شکر و نوک قاشق چایخورى وانیل ٨ دقیقه با دور تند همزن زدم بعد نصف پیمانه روغن و نصف پیمانه پودر پسته بهش اضافه کردم و باز هم زدم و ١پیمانه آرد رو که با ١ق چ بکینگ پودر الک کردم رو بهش اضافه کردم و مخلوطش کردم ١/٤ پیمانه شیر ریختم تو مواد خیلى کم با لیسک هم زدم،مواد رو توى یه ظرف پیرکس که چرب و آردپاشى کرده بودم ریختم و گذاشتم تو مایکروفر که از قبل با دماى ٢٠٠درجه کانوکشن گرم شده بود.براى پختش دوباره کانوکشن رو با دماى ١٧٠ و زمان ٣٠ دقیقه تنظیم کردم.وقتى پخت و کاملاً سرد شد از وسط برش زدم و خامه گذاشتم روشم که خامه کشیدم و با پسته تزیین کرد.