هر میوه ای که میل دارید خشک کنید را بخوبی بشوئید و سپس میوه را با پوست برش دهید و بصورت حلقه حلقه در آورید . حلقه های میوه را بر روی فویل یا سینی که روی شوفاژ یا فن قرار داده اید بچینید و با یک پارچه ی تمیز وسفید روی آن ها را بپوشانید . دلیل استفاده از پارچه ان است که می بایستی میوه ها در نور مستقیم قرار نگیرند و از آلودگی و گرد غباری که احتمال دارد بر سطح میوه ها بنشیند جلوگیری شود . برای جلوگیری از چسبیدن میوه ها به فویل یا سینی باید روزانه میوه ها را بر گردانده و جابه جا کنید و پس از ۳ الی ۴ روز میوه های خشک شما آماده می شوند .