طرز تهیه همه نوع ادویه عالی و مخصوص خانگی :
ادویه خورشتی ایرانی:
فلفل سیاه و فلفل قرمز
( از هر کدام 1 قاش مربا خوری)، زردچوبه، زیره، دارچین، تخم گشنیز و دانه های ساییده شده
( از هر کدام 1 قاشق غذاخوری)
ادویه پلویی ایرانی1:
زیره ساییده شده، جوز هندی ساییده شده، تخم گیشنیز پودرشده، میخک ساییده شده، زنجبیل رنده شده و پودر دارچین ( مقدار مساوی از هر کدام به جز میخک که میزان آن نصف بقیه است.
ادویه پلویی2:
پودر زیره، دارچین و گل سرخ ساییده شده ( از هر کدام 1 قاشق غذاخوری)، دارچین و جوزهندی پودر شده ( از هر کدام 1 قاشق مرباخوری)، هل ساییده شده و فلفل سیاه ( ازهر کدام 1 قاشق مرباخوری
ادویه عربی و ترکی:
پودر زیره، تخم گشنیز و رازیانه ( از هر کدام 1 قاشق غذاخوری)، دارچین و جوز هندی پودرشده ( از هر کدام 1 قاشق مرباخوری)، هل ساییده شده و فلفل سیاه ( از هر کدام 1 قاشق چایخوری)
ادویه هندی ( گرم مسالا):
پودر زیره (1 قاشق غذاخوری)، زنجبیل، دارچین، جوزهندی ساییده شده، فلفل سیاه و هل ساییده شده ( از هر کدام 1 قاشق مرباخوری)، میخک پودرشده (1قاشق چایخوری)
ادویه هندی یا گرد کاری مدرس:
دارچین، زنجبیل پودرشده، ریشه جوز هندی، زیره سیاه، زیره سبز، تخم گشنیز، رازیانه، هل سبز و هل سفید ساییده شده، فلفل و زردچوبه (مقدار مساوی از هر کدام)، میخک پودر شده و فلفل قرمز(به مقدار کم)
ادویه مکزیکی:
پودر فلفل دلمه ای قرمز(پابریکا) (2قاشق غذا خوری)، زیره پودر شده (1قاشق مرباخوری)، فلفل ساییده شده (1قاشق مرباخوری) ، پودر سیر(1قاشق چایخوری) و پودر میخک (1/2 قاشق چایخوری)
ادویه فرانسوی:
جوزهندی ساییده شده، فلفل سیاه ساییده شده و دارچین ( از هر کدام 1 قاشق غذاخوری) ، میخک پودرشده (1قاشق چایخوری).
ادویه مخصوص پلو
مواد لازم
پودر دارچین ۱ قاشق غذاخوری
پودر گل سرخ ۲ قاشق غذاخوری
زیره سیاه ۱ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
هل سبز ۱۰ عدد
میخک ۱ عدد
جوز هندی به مقدار لازم
طرز تهیه :
۱- تکه کوچکی از جوز هندی را ریز رنده کنید ، سپس تمام ادویه ها را همراه با جوز هندی رنده شده داخل آسیاب بریزید و بزنید تا یکدست شوند.
سایر نکات :
هل را با پوست آن اضافه کنید تا عطر و طعم قوی تری به ادویه بدهد ، این ادویه مناسب برای انواع پلوهای مخلوط است و عطر و طعم بسیار خوبی به غذا می دهد.
اگه میخواین غذاتون بین المللی باشه و از رستورانها هم بهتر لطفا این مطالب را به همراه داشته باشید.
ادویه ها :
ادویه پلو :
گل سرخ یا گل محمدی,زیره , دارچین , میخک ,هل(همه رو مخلوط کنید و اماده داشته باشید)
ادویه ابگوشت :
زردچوبه ,دارچین ,فلفل سیاه ,جوز هندی, بادیان ,میخک
ادویه ترشی مخلوط و لیته :
نعنا خشک ,گلپر ,تخم گشنیز ,تخم سیاه دانه ,زیره سیاه و سبز , کاری ,زردچوبه.
ادویه ترشی بادنجان :
گلپر ,زردچوبه
ادویه ماست و خیار :
فلفل سیاه ,نعناخشک,ریحان ,مرزه ,ترخان خشک ,و پودر گل سرخ
ادویه فلافل :
زیره سبز ,کاری ,زنجبیل,فلفل قرمز ,گشنیز و شنبلیله
ادویه کوکوسبزی :
پودر گل محمدی ,کاری ,دارچین ,فلفل سیاه
ادویه هویج پلو ,کلم پلو و لوبیا پلو :
ادویه پلویی و مقداری دارچین
ادویه مرغ و ماهی :
بهترین ادویه زعفران ,زنجبیل , برگ بو ,و پودر سیر است
ادویه کباب تابه ای :
فلفل سیاه ,پودر لیمو عمانی ,زردچوبه و سماق
ادویه گوشت :
جوز هندی ولی بیش از ۴گرم اگه استفاده بشه باعث فلج عضلات و توهم میشه
ادویه سوپ :
پودر اویشن ,و یک یا دو عدد برگ بو
ادویه قیمه پلو :
دارچین ,زیره سبز