طرز تهیه همه نوع ادویه عالی و مخصوص خانگی :


ادویه خورشتی ایرانی:

 فلفل سیاه و فلفل قرمز 

( از هر کدام 1 قاش مربا خوری)، زردچوبه، زیره، دارچین، تخم گشنیز و دانه های ساییده شده

( از هر کدام 1 قاشق غذاخوری)

ادویه پلویی ایرانی1: 

زیره ساییده شده، جوز هندی ساییده شده، تخم گیشنیز پودرشده، میخک ساییده شده، زنجبیل رنده شده و پودر دارچین ( مقدار مساوی از هر کدام به جز میخک که میزان آن نصف بقیه است.


ادویه پلویی2:

 پودر زیره، دارچین و گل سرخ ساییده شده ( از هر کدام 1 قاشق غذاخوری)، دارچین و جوزهندی پودر شده ( از هر کدام 1 قاشق مرباخوری)، هل ساییده شده و فلفل سیاه ( ازهر کدام 1 قاشق مرباخوری


ادویه عربی و ترکی: 


پودر زیره، تخم گشنیز و رازیانه ( از هر کدام 1 قاشق غذاخوری)، دارچین و جوز هندی پودرشده ( از هر کدام 1 قاشق مرباخوری)، هل ساییده شده و فلفل سیاه ( از هر کدام 1 قاشق چایخوری)


ادویه هندی ( گرم مسالا): 

پودر زیره (1 قاشق غذاخوری)، زنجبیل، دارچین، جوزهندی ساییده شده، فلفل سیاه و هل ساییده شده ( از هر کدام 1 قاشق مرباخوری)، میخک پودرشده (1قاشق چایخوری)


ادویه هندی یا گرد کاری مدرس: 

دارچین، زنجبیل پودرشده، ریشه جوز هندی، زیره سیاه، زیره سبز، تخم گشنیز، رازیانه، هل سبز و هل سفید ساییده شده، فلفل و زردچوبه (مقدار مساوی از هر کدام)، میخک پودر شده و فلفل قرمز(به مقدار کم)

ادویه مکزیکی: 


پودر فلفل دلمه ای قرمز(پابریکا) (2قاشق غذا خوری)، زیره پودر شده (1قاشق مرباخوری)، فلفل ساییده شده (1قاشق مرباخوری) ، پودر سیر(1قاشق چایخوری) و پودر میخک (1/2 قاشق چایخوری)


ادویه فرانسوی: 

جوزهندی ساییده شده، فلفل سیاه ساییده شده و دارچین ( از هر کدام 1 قاشق غذاخوری) ، میخک پودرشده (1قاشق چایخوری).


ادویه مخصوص پلو 

مواد لازم

پودر دارچین ۱ قاشق غذاخوری

پودر گل سرخ ۲ قاشق غذاخوری

 زیره سیاه ۱ قاشق چایخوری

پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری

هل سبز ۱۰ عدد

 میخک ۱ عدد

جوز هندی به مقدار لازم


طرز تهیه :

۱- تکه کوچکی از جوز هندی را ریز رنده کنید ، سپس تمام ادویه ها را همراه با جوز هندی رنده شده داخل آسیاب بریزید و بزنید تا یکدست شوند.


سایر نکات :


هل را با پوست آن اضافه کنید تا عطر و طعم قوی تری به ادویه بدهد ، این ادویه مناسب برای انواع پلوهای مخلوط است و عطر و طعم بسیار خوبی به غذا می دهد.

اگه میخواین غذاتون بین المللی باشه و از رستورانها هم بهتر لطفا این مطالب را به همراه داشته باشید.


ادویه ها :


ادویه پلو :

گل سرخ یا گل محمدی,زیره , دارچین , میخک ,هل(همه رو مخلوط کنید و اماده داشته باشید)


ادویه ابگوشت :

زردچوبه ,دارچین ,فلفل سیاه ,جوز هندی, بادیان ,میخک


ادویه ترشی مخلوط و لیته :

نعنا خشک ,گلپر ,تخم گشنیز ,تخم سیاه دانه ,زیره سیاه و سبز , کاری ,زردچوبه.


ادویه ترشی بادنجان :

گلپر ,زردچوبه


ادویه ماست و خیار :

فلفل سیاه ,نعناخشک,ریحان ,مرزه ,ترخان خشک ,و پودر گل سرخ


ادویه فلافل :

زیره سبز ,کاری ,زنجبیل,فلفل قرمز ,گشنیز و شنبلیله


ادویه کوکوسبزی :

پودر گل محمدی ,کاری ,دارچین ,فلفل سیاه


ادویه هویج پلو ,کلم پلو و لوبیا پلو :

ادویه پلویی و مقداری دارچین


ادویه مرغ و ماهی :

بهترین ادویه زعفران ,زنجبیل , برگ بو ,و پودر سیر است


ادویه کباب تابه ای :

فلفل سیاه ,پودر لیمو عمانی ,زردچوبه و سماق


ادویه گوشت :

جوز هندی ولی بیش از ۴گرم اگه استفاده بشه باعث فلج عضلات و توهم میشه

ادویه سوپ :


پودر اویشن ,و یک یا دو عدد برگ بو

ادویه قیمه پلو :


دارچین ,زیره سبز